Norra Vallbyfrågan
Bidrar du till att det är fint och undanplockat på Norra Vallbyskolan?

söndag 11 mars 2012

Inför klassrådet

Inför klassrådet i veckan har barnen pratat i mindre grupper och skrivit en dagordning. Ni kan se den  i ett inlägg här på bloggen (9/3). En punkt som kom upp är att de vill göra något för fattiga barn. En fin idé. Är det någon som har något tips? En annan sak är att de tycker att de ska ha skoluniform. Intressant tanke. Vi får se hur de argumenterar för eller mot det när det är dags för klassråd. Ska även bli spännande att höra vad de vill göra för fattiga barn. Vad säger ni läsare om skoluniform förresten ; )  Visst finns det fördelar, men samtidigt förlorar man ju en del av det unika...Tyck till här om ni vill eller diskutera på facebook om du är med i "Cillas klass".

4 kommentarer:

  1. Mariè-Louisè Edman Silver12 mars, 2012 09:28

    Skoluniform njae, jag håller på det unika. Det skall däremot bli intressant att få höra vad de vill göra för fattiga barn. Hur tänker man, när är man fattig. Finns det fattiga barn i Sverige eller bara i andra länder.

    SvaraRadera
  2. Hej, angående att vinna i Webbstjärnan så går det väldigt bra att tävla med Blogspot. Mvh Kristina ALexanderson (webbstjärnan)

    SvaraRadera
  3. Det kommer att bli kul att höra hur barnens skoluniform skulle kunna tänkas se ut!

    SvaraRadera
  4. Nina PhilipÖ mamma14 mars, 2012 17:34

    En bra sak man kanske kan göra för fattiga barn är en insamling av bla leksaker och kläder som man inte behöver, det skulle de fattiga barnen uppskatta//Nina Philip Ö mamma

    SvaraRadera